De mooiste dag van uw leven, daar kunnen wij aan bijdragen...

Het uitzoeken van het bruidsbloemen dient ook met de nodige zorg te gebeuren en de specialisten van Mijn Idee kunnen jouw met raad en daad van dienst zijn.

Mogen wij jullie alvast van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk?

Voorbeelden staan op de fotogalerie. Neem een kijkje.

Bruidsboeket

Een bruidsboeket  wordt voor jouw op maat gemaakt. Hand gebonden of een boeket op een bridy (kunststof handvat met steekschuim bolletje), modern of toch liever een klassiek model, bontgekleurd of één duidelijke kleur, nagenoeg alles op bloemen gebied is mogelijk om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

 

Het hand gebonden boeket geniet tegenwoordig veelal de voorkeur. Strakke moderne stijlen worden bij dit boeket veelal gebruikt. Bijvoorbeeld een mooie bol gekleurde rozen of een strakke groep crèmekleurige calla’s waarvan de stelen omwikkeld kunnen worden met lange staalgrassen zijn erg van deze tijd. Maak een afspraak om uw persoonlijke bruidsboeket te bespreken.


Corsage

Voor corsages worden in principe de bloemen gebruikt die ook in het bruidsboeket verwerkt zijn. De hoofdbloemsoort uit het boeket bepaalt meestal de stijl van de corsage.

 

Wij maken een onderscheidt in 4 soorten corsage namelijk: bruidegomcorsage, oudercorsages, gastencorsages en kindercorsages. Hierbij is de corsage van de bruidegom natuurlijk het meest uitgebreid, maar ook de corsage voor de aller kleinsten vergeten wij niet. Een snoeprolletje in de corsage vinden ze altijd geweldig.


Bruids- Bloemwerk

Met bloemen wordt de dag nog feestelijker. Naast het bruidsboeket en de corsages kunnen bloemen gebruikt worden voor vele toepassingen. Hierbij kan je denken aan een mooi bloemstuk op de motorkap of hoedenplank van uw trouwauto, maar ook de antenne of spiegels kunnen worden voorzien van een kleine bloemendecoratie. De kerk, het buffet, de dinertafel of misschien wel het haar van de bruid, voor een passend bloemwerk adviseren wij jullie graag!